5/5

”Băieții ăștia știu ce fac”

5/5

”Clar recomand”

5/5

“Vânzările ne-au crescut cu 250%”

5/5

”Băieții ăștia știu ce fac”

CUM AGENTIA LIDER ÎN MARKETING DIGITAL DIN ROMÂNIA TE POATE AJUTA SA ÎTI EXPLODEZI NUMARUL DE VANZARI

Despre Expert Marketing – Încercăm să transformăm dezvoltarea afacerilor într-un proces mult mai simplu, mai rapid, fără stres și chiar distractiv – pentru miile de antreprenori care se chinuie cu ele în fiecare zi. Și nu doar că noi jucăm într-o cu totul altă ligă, noi suntem liga – și te vrem și pe tine în ea.

Expert Marketing - Client
Expert Marketing - Client
Expert Marketing - Client
Expert Marketing - Client Marketing Digital
Expert Marketing - Client Marketing Digital
Expert Marketing - Client Marketing Digital
Expert Marketing - Client Marketing Digital
Dragă Antreprenorule,

Bun venit.

Sunt Victor, Fondatorul și Directorul de Dezvoltare al Expert Marketing.

Să nu ne ascundem după deget.

Ai ajuns pe acest website pentru că ești flămând după succesul companiei tale.

Nu ca să îmi asculți povestea de viață.

Dar dacă totuși te interesează și asta( și sunt cu adevărat flatat), iată o variantă scurtă…

Am pornit Expert Marketing cu ceva mai puțin de 3 ani în urmă dintr-un dormitor închiriat, cu un abonament de 150 lei la o platformă de marketing, cu un telefon mobil și cu un laptop care cel mai probabil a apărut în același an în care s-a născut și regina Angliei 🙂 Am tras din greu și am dat zeci de telefoane la numere din Paginile Aurii până am semnat primul contract.

Dar în timp, echipa mea a început să crească și împreună am pus în aplicare tacticile noastre de marketing bazat pe răspuns direct pentru tot mai multe companii din România.

Pe repede înainte și astăzi… <

Suntem agenția de marketing care deține cea mai actuală și eficientă informație în materie de marketing digital și web design din România.

Informație dobândită din zeci de cursuri din Statele Unite a căror valoare depășește $100.000, și cu ajutorul căreia am DUBLAT și chiar TRIPLAT cifra de afaceri a firmelor românești.

ECHIPA TA DEDICATA DE COPYWRITERI, FUNNEL HACKERS, DESIGNERI, SPECIALISTI ÎN TRAFIC ORGANIC SI PLATIT, PROGRAMATORI ȘI RAZBOINICI AI MARKETINGULUI

Statisticile și rata noastră de creștere ne spun că în următori 7 ani ar trebui să devenim cea mai mare agenție de Marketing Digital și Web Design din România.

Acesta nu este vreun scop nerealizabil sau vis. Ne așteaptăm pe deplin să atingem acest prag, atât timp cât continuăm să recrutăm talente de top și să oferim clienților noștri rezultate fără rival.

Când ne contractezi, efectiv te cablezi la o echipă obsedată de succes formată din strategi digitali, marketeri, designeri și dezvoltatori ce te ajută să-ți atingi scopurile.

Să îți angajezi un staff cu asemenea expertiză te-ar costa literalmente 300.000 Lei + pe an ( salariul mediu de 60.000 Lei x 5 angajați).

În schimb, echipa noastră poate manageria TOATE ACESTE ASPECTE PENTRU TINE, pentru o taxă fixă lunară, care se dovedește a fi o fracțiune din costul real (și nu ai parte de toată bătaia de cap dată de angajarea și antrenarea unei echipe).

"Abordarea acestei agenții este unică față de ce am văzut până acum. Nimeni nu s-a concentrate atât de tare pe a ne aduce vânzări, în loc de alte criterii precum numărul de vizitatori. Niciodată nu m-aș mai întoarce la a NU folosi serviciile Expert Marketing" – Cătălin Roșca, Fondator Decaro

ÎNTÂLNEȘTE EXPERȚII

Un Grup Premium de „Doctori” în Marketing Digital
LUCIAN Laze

HEAD OF SEO

IONUT Radu

HEAD OF CONTENT

VICTOR Gheorghiu

FOUNDER & HEAD OF GROWTH

ANDREEA Stoian

HEAD OF SOCIAL

Clienti expert marketing

UN SISTEM RIGUROS TESTAT SI DOVEDIT PENTRU GENERAREA CONTACTELOR SI VANZARILOR "CÂT AI BATE DIN PALME"

Expert Marketing creează un sistem de marketing digital simplu și automat care trimite către afacerea ta cele mai „fierbinți” contacte din piață, fără ca tu să ridici un singur deget. Cele trei modalități principale prin care facem asta sunt:

ÎTI CRESTEM TRAFICUL

Testăm diferite surse de trafic prin promovare online înalt optimizată și decidem care este cea care îți va furniza cele mai bune contacte – în principal Facebook și Google.

ÎTI CREAM O "PALNIE" DE VANZARI HIPER-PERFORMANTA

Un specialist în Marketing cu Răspuns direct compune o pagină de web cu o rată de conversie uriașă… Îți creăm o ofertă de tip „Nașul” care face efectiv imposibil ca oamenii să NU arunce cu banii spre tine… Și ne ocupăm de designul, ilustrarea și codul din spatele fiecărui sistem pentru a furniza statistici live despre rentabilitatea reclamelor.

ÎTI CRESTEM BAZA DE DATE DE CLIENTI ÎNFOMETATI

Odată ce avem pâlnia de vânzări complet funcțională, facem ultimele reglaje fine și începem să aducem trafic plătit (oameni care sunt interesați să cumpere) către afacerea ta. Te învățăm cum să le vinzi acestor oameni ȘI cum să îi îngrijești pe cei care nu sunt încă pregătiți să cumpere ,pentru a face din ei viitori clienți.

Dacă ar trebui să știi ceva despre Expert Marketing, ar fi faptul că suntem OBSEDAȚI de vânzări.

Pot vorbi ore în șir despre economia unitară, SEO, audiențe Lookalike sau optimizarea ratei de conversie.

Poți învăța toate astea singur, dacă vrei.

Dar nu ajungeai până aici dacă tot ce căutai era o lecție.

Ești aici pentru că vrei să îți dezvolți afacerea.

Și vrei să te asiguri că putem face asta pentru tine.

Crezi în produsul sau serviciul pe care îl vinzi.

Îți respecți clienții și, într-un fel, vrei să le îmbunătățești viețile sau carierele.

Și vrei să le prezinți valoarea serviciilor tale într-un mod ce îți aduce cât mai mulți bani.