ULTIMĂ ORĂ: SECRETELE ARTEI SEO DEZVALUITE

SECRETELE ARTEI SEO DEZVALUITE

"IN SFÂRȘIT! NOUL MOD „BIZAR”, DAR GARANTAT DE A TE CLASA PE LOCUL 1 ÎN GOOGLE ÎN MAI PUȚIN DE 90 DE ZILE”

Un mod șocant de eficient, nou și unic de a te clasa #1 pe Google in cele mai competitive piețe, pentru cei mai profitabili termeni de căutare. Garantat!

Dragă antreprenorule,

Ești plictisit de promisiunile goale ale optimizării SEO obișnuite? Ești exasperat de rezultatele care nu apar niciodată, indiferent de cât de mult timp și resurse investești? Bine ai venit la Expert Marketing, unde am transformat SEO-ul într-o știință.

Dincolo de cuvinte cheie și backlink-uri, am creat un sistem nou care îți poate aduce afacerea pe prima pagină a rezultatelor Google în mai puțin de 90 de zile. Știința? Da. Magie? Nu. Rezultate? Absolut!

Cu strategii bazate pe date, algoritmi înțelegători și o echipă dedicată care respiră și trăiește SEO, ne îndreptăm către acea poziție de top cu o precizie chirurgicală.

Gata cu tehnicile SEO depășite și ineficiente! Treci la Expert Marketing și descoperă puterea strategiilor SEO non-convenționale. Este timpul să transformi modul în care Google vede site-ul tău.

Ne distrugem concurența și stabilim noi standarde în optimizarea SEO. Dar nu te bază pe cuvântul nostru. Încearcă-ne. Avem curajul să garantăm rezultate, iar tu ai curajul să ne accepți provocarea?

COSTUL MEDIU PE CLIC PE GOOGLE ADS A CRESCUT CU 244% ÎN 4 ANI!

Uite cum funcționează. În primă fază îți verificăm afacerea, spionăm competiția, analizăm publicul țintă, procesul de vânzare și scopurile tale. Apoi, pe baza informațiilor primite de la tine, dezvoltăm un plan personalizat de marketing digital special pentru tine… gratuit.

Tot ce discutăm este special croit pentru afacerea ta în urma unei analize făcute asupra procesului de vânzare, a targetului tău și a strategiei tale de branding. Iar toate acestea nu presupun niciun cost și nu este nicio capcană.

Facem asta pentru că mulți oameni care trec prin acest proces sunt atât de impresionați și bucuroși, încât se decid să ne devină clienți.

Reține că acesta nu va fi un telefon de vânzări. De obicei cerem 3.000 Lei pentru acest tip de analiză și planificare. Vei vorbi cu unul dintre strategii noștri digitali care va contura un plan personalizat afacerii tale pentru a maximiza expunerea și vânzările. Nu ai nicio obligație de a continua prin a ne deveni client.

Fă primul pas spre a-ți dubla contactele și vânzările rezervându-ți sesiunea GRATUITĂ de 30-Minute în urma căreia îți vom planifica strategia de marketing

MAJORITATEA AGENȚIILOR DE SEO AU ÎNȚELES GREȘIT!

E o afirmație îndrăzneață, știm. Dar realitatea este că majoritatea agențiilor de SEO de astăzi încă se bazează pe tactici învechite și ineficiente care nu mai aduc rezultatele dorite. Aceasta este diferența dintre SEO convențional și abordarea noastră bizară la Expert Marketing.

În timp ce alte agenții se bazează pe abordări generice și strategii SEO plictisitoare, noi creăm tactici personalizate care să se potrivească cu unicitatea fiecărei afaceri. În timp ce acestea se concentrează doar pe cuvinte cheie și backlink-uri, noi ne concentrăm pe înțelegerea reală a intenției de căutare a utilizatorilor și a modului în care algoritmii Google se schimbă constant.

Mai mult decât atât, multe agenții au un mod de lucru liniar și riguros, care nu este adaptat la mediul digital în continuă evoluție. La Expert Marketing, știm că SEO nu este o știință exactă și că trebuie să fim flexibili și pregătiți să ne adaptăm la noile schimbări.

Alte agenții pot veni cu promisiuni mari și cu pachete SEO costisitoare, dar fără a oferi rezultate concrete. Noi venim cu o strategie SEO personalizată, flexibilă și adaptată nevoilor tale, cu un singur obiectiv: să te aducem pe prima pagină a rezultatelor Google în mai puțin de 90 de zile.

Nu îți mai pierde timpul și banii cu tactici de SEO învechite care nu funcționează. Alătură-te Expert Marketing și descoperă ce înseamnă cu adevărat optimizarea eficientă pentru motoarele de căutare.

SEO ESTE DE RA#@T ȘI NU MAI FUNCȚIONEAZĂ! ESTE IMPOSIBIL SĂ MAI „PĂCĂLEȘI” GOOGLE PENTRU A-ȚI CLASIFICA SITE-UL

Oh, cât de greșită este această idee! Dacă ai auzit acest lucru și crezi că SEO nu mai este relevant, ești pe punctul de a face o eroare costisitoare. Adevărul este că SEO nu numai că funcționează, dar este mai relevant ca niciodată.

Cu toate acestea, SEO nu este un truc sau un hack prin care „păcălești” Google. Este o metodă de înțelegere a algoritmilor complexi ai Google și de lucru cu aceștia pentru a-ți îmbunătăți vizibilitatea online.

Când auzi oameni spunând că SEO nu mai funcționează, de obicei, este pentru că au folosit metode învechite sau de slabă calitate care nu mai sunt eficiente. Google este inteligent și se adaptează în mod constant, motiv pentru care tactica ta SEO trebuie să fie la fel de dinamică.

La Expert Marketing, am transformat optimizarea SEO într-o știință care ne permite să navigăm cu încredere prin schimbările constante ale algoritmului Google. Folosim tactici eficiente pentru a-ți aduce site-ul în fruntea rezultatelor de căutare. Nu încercăm să „păcălim” Google, ci să îl înțelegem și să lucrăm cu acesta pentru a-ți asigura succesul.

SEO este departe de a fi mort. În mâinile experților potriviți, este o unealtă extrem de puternică. Nu crezi? Haide să-ți arătăm.

ESTE DOAR O CHESTIUNE DE TIMP PÂNĂ CÂND CRAWLERII GOOGLE ÎL GĂSESC ȘI DISTRUG!

Am auzit și noi aceste povești despre agenții de SEO care folosesc tactici de black hat SEO precum rețelele private de bloguri (PBNs). Aceste tactici, deși pot aduce rezultate pe termen scurt, sunt precum a juca cu focul.

Google și-a perfecționat de-a lungul anilor algoritmii de căutare și capacitatea de a depista și penaliza aceste tehnici de manipulare. În ziua de astăzi, utilizarea de PBNs și alte tehnici de black hat SEO este ca și cum ai avea o bombă cu ceas în mâini. Este doar o chestiune de timp până când Google va detecta aceste practici și va penaliza site-ul tău, aducându-ți clasarea pe care ai muncit atât de mult să o obții la pământ.

La Expert Marketing, nu ne jucăm cu viitorul afacerii tale. Am învățat cum să lucrăm cu Google, nu împotriva lui. Ne bazăm pe tactici de white hat SEO, care, deși pot necesita mai mult timp pentru a aduce rezultate, sunt durabile și etice.

Ne angajăm să aducem valoare autentică utilizatorilor și să construim un profil SEO solid care nu numai că îți va îmbunătăți clasamentul, dar și îți va proteja reputația online. Nu punem în pericol afacerile clienților noștri pentru câștiguri rapide și nesigure.

Dacă ești gata să renunți la tacticile de black hat SEO și să alegi o abordare mai sigură și mai etică a SEO, atunci Expert Marketing este soluția pentru tine.

Clienti expert marketing

ALGORITMULUI DE CLASARE GOOGLE I-AU FOST RECENT INJECTATI STEROIZI!

Îți amintești vremea când puteai să urci în topul rezultatelor Google doar prin adăugarea unui număr suficient de cuvinte cheie pe site-ul tău? Acele zile sunt de mult apuse. În ziua de astăzi, algoritmul de clasare al Google pare să fie pe steroizi!

Acesta a evoluat în mod dramatic în ultimii ani, devenind mai complex, mai sofisticat și mai dificil de înțeles. Noi schimbări în algoritm sunt implementate în mod constant, fiecare cu potențialul de a răsturna întregul peisaj SEO.

Aceasta înseamnă că vechea ta strategie de SEO poate să nu mai fie eficientă. Dar nu te îngrijora, la Expert Marketing, suntem aici pentru a te ajuta să navighezi prin aceste ape tulburi.

Cu ajutorul datelor, tehnologiei și a experienței noastre, știm cum să ne adaptăm și să răspundem la aceste schimbări ale algoritmului. În loc să încercăm să „păcălim” Google cu tehnici învechite și ineficiente, ne bazăm pe abordări etice și eficiente care funcționează cu Google, nu împotriva lui.

Dacă simți că ești pierdut în mijlocul acestei mări de schimbări și nu știi cum să-ți adaptezi strategia de SEO, haide să discutăm. La Expert Marketing, nu ne temem de algoritmul pe steroizi al Google. În schimb, îl folosim în avantajul tău.

CELE MAI MARI SECRETE DE CRESTERE A TRAFICULUI CUNOSCUTE DE OMENIRE

Și aceste secrete sunt împotriva a tot ceea ce ți-a fost spus vreodată „experți”.

Si aici este dovada…
Marketing Digital - Expert Marketing

5 MODALITATI DE A-TI DUBLA VANZARILE ÎN 90 ZILE

RAPORT GRATUIT

Aceste 5 strategii incredibil de puternice, evidențiate în raport, au generat peste $8.33 miliarde în vânzări. Downloadează-l acum, până ce această pagină nu dispare sau până nu ajunge în mâinile competiției. 

"De când lucrăm cu Expert Marketing, rezultatele au fost pur și simplu uluitoare. Le pot caracteriza doar printr-un singur cuvânt: Vânzare!”

Constantin Popa,

Fondator Cărămizi Modulare


Buzău

Client Expert Marketing

"De când lucrăm cu Expert Marketing, rezultatele au fost pur și simplu uluitoare. Le pot caracteriza doar printr-un singur cuvânt: Vânzare!”

Constantin Popa,

Fondator Cărămizi Modulare

Buzău

Da, ai citit corect. La Expert Marketing, suntem atât de încrezători în abilitățile și metodele noastre, încât îți garantăm rezultate pe Google în mai puțin de 90 de zile. Altfel, nu vei plăti niciun cent pentru serviciile noastre.

E o afirmație îndrăzneață, nu-i așa? Dar nu e vorba doar de îndrăzneală. E vorba de încrederea pe care o avem în expertiza noastră, în metodele noastre inovatoare SEO, în capacitatea noastră de a ne adapta la schimbările algoritmului Google.

Noi nu suntem o agenție de SEO obișnuită. Noi nu venim cu promisiuni vagi și strategii generice. Venim cu planuri de acțiune personalizate, cu tactici de optimizare a motoarelor de căutare care au fost testate și dovedite, cu o înțelegere profundă a afacerii tale și a nevoilor tale specifice.

Și cele mai importante, venim cu o garanție. O garanție care îți asigură că investiția ta nu va fi irosită, că eforturile noastre vor aduce rezultate măsurabile, că afacerea ta va vedea o îmbunătățire reală în clasamentele Google în mai puțin de 90 de zile.

FAQ

Ce este o Agenție SEO și de ce îmi trebuie una?

O agenție SEO, la baza sa, este trupa ta de commando digitală.

Ne infiltrăm în algoritmul Google, studiem cu precizie arta vizibilității online și implementăm strategii pentru a-ți plasa afacerea acolo unde oamenii o văd: în primele poziții.

Dacă vrei ca afacerea ta să prospere în lumea digitală, o agenție SEO este cea care îți asigură acea vizibilitate în fața publicului tău țintă.

Cât costă optimizarea SEO?

Prețul optimizării SEO variază în funcție de multe aspect precum necesitățile afacerii tale, de stadiul actual al site-ului sau de cât de repede îți dorești să crești.

În lumea SEO, nu există o abordare standard care să se potrivească tuturor, iar oricine îți spune asta, probabil te duce cu zăhărelul sau nu are idee despre ce face.

Însă, ce este 100% sigur, este că SEO este cea mai bună investiție pe care o poți face în marketing. Cu fiecare leu investit în SEO, ești mai aproape de vârful rezultatelor Google, unde clienții tăi te pot găsi ușor și foarte ieftin.

Ce garanții SEO oferiți?

La Expert Marketing, ne punem banii acolo unde ne este și gura. Garantăm prezența pe prima pagină din rankingul Google în 90 zile!

Dacă nu ne atingem obiectivul, muncim pe gratis până o facem.

AKA dacă nu îți aducem rezultatele promise, nu ne dai niciun sfanț până nu o facem.

Ce tehnici de linkbuilding folosiți pentru a-mi crește rankingul?

Folosim o combinație de metode etice și eficiente, adaptate continuu la evoluția algoritmului Google.

În primul rând ne vom asigura că site-ul tău este ultra-performant din punct de vedere ethnic, iar apoi vom folosi diverse tehnici personalizate precum conținut util și valoros, parteneriate cu site-uri relevante, strategii de guest posting, promovare pe platforme autoritare etc.

Toate acestea sunt menite să creeze o rețea robustă și de calitate în jurul site-ului tău, sporind astfel autoritatea și încrederea în ochii motoarelor de căutare.

Folosiți tactici black hat SEO?

Să fim clar aici: tacticile black hat sunt asemenea unui foc de paie – arde rapid, dar lasă în urmă doar cenușă. Noi credem în construirea unui foc solid și constant.

Așadar, nu, nu folosim tactici black hat.

Abordarea noastră este centrată pe metode etice și durabile, care aduc rezultate pe termen lung și protejează reputația afacerii tale.

Care este diferența dintre SEO și PPC?

Imaginază-ți SEO ca pe o cultură organică și PPC ca pe un magazin rapid.

Cu SEO, investești timp și efort în construirea unei prezențe puternice și durabile pe motoarele de căutare, aducând trafic „gratuit” și constant.

PPC, pe de altă parte, este ca și cum ai plăti pentru a fi văzut instant – îți plasezi anunțurile în față, dar plătești pentru fiecare click. Ambele sunt strategii valoroase, dar servesc scopuri diferite în ecosistemul digital.

Chiar mai merge SEO?

Întrebarea asta este ca și cum ai întreba: „Mai are lumea nevoie de electricitate?” SEO nu numai că funcționează, dar în era digitală actuală, e o componentă esențială pentru succesul oricărei afaceri.

Cu miliarde de căutări zilnice pe Google, oamenii caută constant produse, servicii și informații. Așa că, da, SEO merge și va merge mereu atâta timp cât există motoare de căutare.

Funcționează SEO pentru afacerea mea?

Dacă ai o afacere pe care vrei să o cunoască lumea și ai un website, atunci răspunsul este un răsunător DA.

Fie că vinzi produse, oferi servicii sau pur și simplu împarțițești informații, SEO te ajută să ajungi în fața celor care caută exact ceea ce oferi tu. E ca și cum ai avea cea mai mare pancartă luminată pe autostrada digitală!

De ce este Expert Marketing cea mai bună alegere pentru SEO?

Nu este vorba despre număr, ci despre calitate și relevanță. Putem optimiza pentru zeci sau sute de cuvinte cheie, dar ne concentrăm pe acelea care sunt cele mai valoroase și relevante pentru afacerea ta.

Fiecare proiect este unic, așa că abordarea noastră este personalizată pentru nevoile tale specifice.

Pentru câte cuvinte cheie faceți optimizarea?

Nu este vorba despre număr, ci despre calitate și relevanță. Putem optimiza pentru zeci sau sute de cuvinte cheie, dar ne concentrăm pe acelea care sunt cele mai valoroase și relevante pentru afacerea ta.

Fiecare proiect este unic, așa că abordarea noastră este personalizată pentru nevoile tale specifice.

Cum alegeți cuvintele cheie potrivite?

Alegerea cuvintelor cheie este o artă combinată cu știință. Folosim instrumente avansate și analizăm date pentru a identifica termenii pe care publicul tău îi caută. Însă nu ne oprim aici.

Ne adâncim în înțelegerea afacerii tale, a concurenților și a pieței pentru a găsi acele cuvinte cheie aurite care pot transforma un simplu vizitator într-un client fidel.

Faceți SEO pentru eCommerce?

Oh, da! eCommerce-ul este ca o junglă digitală, iar SEO este macheta ta. Ajutăm magazinele online să se distingă în mulțime și să atragă clienții potriviți.

De la optimizarea paginilor de produs până la strategii de linkbuilding specifice pentru eCommerce, ne asigurăm că afacerea ta este vizibilă și că obții un ROI sănătos.

Mă puteți ajuta să-mi scap afacerea de penalizările Google?

Absolut! Penalizările Google sunt ca niște nisipuri mișcătoare în lumea digitală, dar noi suntem echipa ta de salvare.

Cu expertiza noastră profundă și tehnici dovedite, vom identifica sursa penalizării, vom lua măsurile adecvate pentru a rectifica problemele și ne vom asigura că afacerea ta revine în top.

Consideră-ne doctorii tăi SEO, pregătiți să readucă site-ul tău la sănătate optimă!

În cât timp ajung pe prima pagină?

Ah, aceasta este una dintre întrebările eternității în SEO! Răspunsul depinde de o serie de factori, inclusiv de starea actuală a site-ului tău, concurența din nișa ta și cuvintele cheie vizate. Cu toate acestea, SEO este o cursă de maraton, nu un sprint.

În funcție de situație, unii clienți pot vedea rezultate în câteva săptămâni, în timp ce alții pot avea nevoie de câteva luni. Dar promitem că vom pune totul în joc pentru a obține rezultatele pe care le meriți.

Ce face o agenție SEO?

Îți place magia? Pentru că exact asta facem noi, dar în lumea digitală. O agenție SEO, ca Expert Marketing, optimizează site-uri pentru a le face mai vizibile în motoarele de căutare. Ne ocupăm de toate aspectele SEO, de la cercetarea cuvintelor cheie, la optimizarea tehnică, construirea de linkuri, crearea de conținut valoros și multe altele.

Este ca și cum am aranja piesele unui puzzle complex pentru a-ți aduce afacerea în fața clienților potriviți. În esență, transformăm clicurile în clienți și visurile în realități digitale.